Організація святкових заходів: весело, красиво, елегантно, інтелігентно.


Освіта – вища

Спеціальність – журналістика (газета, журнал, радіо, телебачення)

Редактор, кореспондент, спец-кореспондент – «Тиждень», «Галичина», «Львів вечірній», прес-аташе ТД «Україна», «Street Lviv TV».

Робота в якості журналіста, ведучого програм та ді-джея на радіо «Львівська хвиля», «Радіо Незалежність», «Радіо Ініціатива» та «Star FM». Досвід роботи в якості диск-жокея у клубах «Романтик», «Данко», «Меридіан» та елітного promo-DJ у нічних клубах «Мі-100», «Галактика»

Володіння мовами:

українська, російська – вільно.

англійська, німецька, польська – розмовна

Тамада, конферанс, ведучий та ді-джей – на корпоративні свята, дні народження, PR- та BTL-акції, ювілеї, презентації, концерти, приватні вечірки, квести, корпоративні програми, шоу-програми, клубні вечірки, бенкети, випускні вечори, елітні весілля.

Робота з різними аудиторіями (по кількості, демографії та психографії) з урахуванням переваг та уподобань присутніх. Віртуозна робота два в одному – DJ-Tamada - на невеликих банкетах, весіллях, ювілеях. Знайомий та співпрацюю з багатьма артистами та зірками естради. Організую будь-яку концертну програму за бажанням замовника. Вельми часто спілкуюсь з колегами по шоу-біз, щоразу намагаючись знайти щось цікаве та новеньке від «майстрів доброго настрою».

Особисті якості:

Володію гарними комунікативними здібностями, креативним мисленням, вмінням роботи з брендами, корпоративною етикою та ораторським мистецтвом. Професійний досвід роботи понад 20 років.

Ведучий, або автор та співорганізатор заходів для брендів і компаній:

«Soft Serv», «Bunge», «Runa», «Родина», «Міст експрес», «Комфорт сервіс», «Медіатек», «Інтергал», «МС group», «Dendy». «Новий стандарт», «МС group», «Світоч», «МТС», «Київстар», «UkrCell», «Еколан», «Карпатська-джерельна», «Карпатбуд», «Alico AEG», «Галпідшибник», «Львіввіконпласт», «Oriflame», «Mary Kay», «Укрсиббанк», «Банк VAB», «Приватбанк», «НБУ», «Правекс Банк», «Надра», «Банк Універсальний», «Кредит Банк», «Укрексімбанк», «Аваль», «Stella Artois», «Хортиця», «Епіцентр», «Галнафтохім», «Неосервіс», «Вопак», «Рукавичка», «Ройал», «Motor», «Мобілочка»,

Готельні комплекси – «Бухта вікінгів», «Озерний край», «Гранд-резорт», «Дністер», «Наварія-Нова», та інші компанії, магазини, державні установи, весільні пари та приватні особи.

Контакти: kuper9@mail.ru +380677503949

понеділок, 30 березня 2015 р.

Майстер доброго настрою


Я втілюю в життя Ваші мрії. Для такої роботи потрібно бути трішечки чарівником, трішечки магом, і звичайно ж, професіоналом високого класу. Я люблю свою роботу і з задоволенням візьму усі турботи по організації Вашого свята на себе. Хоча ні, дещо приємне залишу для Вас: зустрічі за чашечкою кави для отримання регулярних звітів про виконану работу: придумано, зроблено, замовлено, і все вчасно, і доречно! Відмінно проведене свято - це мій хороший настрій, а я не любимо сумувати! Дзвоніть, обговоримо усі деталі! тамада Львів Сергій Купрієнко 067-750-39-49 http://kuprienko.io.ua



Немає коментарів:

Дописати коментар